Valikko Sulje

Moottorisängyn patja

254,20  sis. ALV 24% (205,00  ALV0%)

Kuba

Makuuhaavoja ehkäisevä patja, jossa on irroitettava nestettä läpäisemätön inkontinenssipäällinen.

Soveltuu moottorisänkyihin.

Moottorisängyn patja Kuba on tarkoitettu käytettäväksi vuodepotilaille, joille on vaarassa kehittyä makuuhaavoja, mutta käy myös aivan tavalliseen käyttöön. Patja on kasteloitu, eli siinä on poikittais- sekä vaakasuunnassa uria, jotka mahdollistavat vapaan ilman kierron ja vähentää kosteuden kertymistä.

Patjassa on irroitettava nestettä läpäisemätön inkontinenssipäällinen.

Patja:

Patja on valmistettu tiheästä ja elastisesta vaahtomuovista (HR35) ja siinä on kasteloitu pinta. Asennuspinta on jaettu kolmeen osaan: pää, jalka ja vartalo. Kasteloitu pinta mahdollistaa ilman vapaan kierron ja vähentää kosteuden kertymistä. Koska iho pysyy kuivana ja ihoon kohdistuva paine pienenee, on pienempi mahdollisuus saada painehaavoja.

inkontinenssipäällinen:

Koko patja on päällystetty erityisellä kankaalla, joka on vedenpitävä, hygieeninen sekä hengittävä. Kangas ehkäisee bakteerien syntyä ja sillä on pitkä käyttöikä. Lisäksi se täyttää palostandardit EN 597-1:994 ja EN 597-2:994 mukaisesti. Vetoketju ommeltu kahdelta sivulta (L-muotoinen).

Ylläpito:

Patja voidaan desinfioida perinteisellä tavalla. Päällinen voidaan desinfioida desinfiointikammiossa +120 °C, pesu +95 °C. Sisällä olevaa vaahtomuovia voi desinfioida myös desinfiointikammiossa 15-20 min 105 °C lämpötilassa.

Mitat

Koko: 90 x 200 cm

Paksuus: 11 cm

Kantavuus: 110 kg

Paino: 7 kg