Valikko Sulje

DeepBluen sylkitesti 1 kpl

4,33  sis. ALV 24% (3,49  ALV0%)

Myyntierä, 1 kpl

Tukkulaatikko: 500 kpl

Sylkitestien päiväykset riittävät hyvin syksylle 2024!

 

Helppokäyttöinen koronatesti, jossa näyte otetaan kielestä tai poskien limakalvoilta!

Tätä tuotetta käytetään SARS-CoV-2-antigeenien in vitro -menetelmällä suoritettavaan kvalitatiiviseen määritykseen ihmisen sylkinäytteestä. Tämä tuote on tarkoitettu kotitestaukseen uuden koronavirustartunnan pikatestiksi. Testisarjalla voidaan testata sekä oireisia että oireettomia tartuntoja. Älä kuitenkaan tee lääketieteellistä hoitoa koskevaa päätöstä ottamatta yhteyttä lääkäriin.

Tämä tuote sopii 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Aikuisten tulee auttaa alle 10-vuotiaita testin tekemisessä.

 

Herkkyys: 98,7% (95 % CI: 92,33% – 99,07%)

Spesifisyys: > 99,9 % (95 % CI: 98,17% – 100%)

Herkkyys: RT-PCR-määritykseen verrattuna SARS-CoV-2-virustartunnan saaneiden ihmisten todennäköisyys, että DeepBlue SARS-CoV-2 Ag -testisarja havaitsee ne oikein.

Spesifisyys: RT-PCR-määritykseen verrattuna SARS-CoV-2-virustartuntaa saamattomien ihmisten todennäköisyys, että DeepBlue SARS-CoV-2 Ag -testisarja havaitsee ne oikein.

Negatiivinen tulos:

Jos on vain kontrolliviiva (C) on näkyvissä ja testiviiva (T) on väritön, se osoittaa, että SARS-CoV-2-antigeenia ei ole havaittu ja tulos on negatiivinen.

Jos testitulos on negatiivinen: Noudata edelleen kaikkia käytössä olevia kontakteja ja suojatoimenpiteitä koskevia sääntöjä. Vaikka testi on negatiivinen, testatulla henkilöllä voi olla infektio. Jos olet epävarma, toista testi 1–2 päivän kuluttua, koska koronavirusta ei voi havaita tarkasti infektion kaikissa vaiheissa.

Positiivinen tulos:

Jos on sekä kontrolliviiva (C) että testiviiva (T) ovat näkyvissä, se osoittaa, että SARS-CoV-2-antigeeni on havaittu ja tulos on positiivinen.

Jos testitulos on positiivinen:

  • Henkilöllä epäillään COVID-19-tartuntaa tällä hetkellä.
  • Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai paikalliseen terveysasemaan.
  • Noudata paikallisia erityisohjeita.
  • Hakeudu PCR-testiin tartunnan vahvistamiseksi.

Virheellinen tulos:

Jos kontrolliviiva (C) ei ole näkyvissä, testi katsotaan virheelliseksi riippumatta siitä, onko testiviiva (T) näkyvissä vai ei. Uusi testi on suoritettava uutta testilaitetta käyttäen.

Virheellinen testitulos voi johtua siitä, että testi on suoritettu virheellisesti. Toista testi. Jos testitulos on edelleen virheellinen, ota yhteys lääkäriin tai COVID-19-testauspisteeseen.

 

Säilytysolosuhteet ja voimassaoloaika

  1. 4–30 °C:n lämpötilassa säilytettynä se on voimassa 24 kuukautta.
  2. Kun foliopussi on avattu, testilaite on käytettävä mahdollisimman pian, viimeistään tunnin kuluessa (15–30 °C, kosteus ≤ 80 %).

Näytteen kuljettaminen säilyttäminen

Juuri otetut näytteet on käsiteltävä mahdollisimman pian. Se on tehtävä tunnin kuluessa keräämisestä.

 

[Laadunvalvonta]

Testiin kuuluu toiminnallinen kontrolli. Punainen viiva, joka tulee näkyviin kontrollialueelle (C), on testin sisäinen toiminnallinen kontrolli. Se vahvistaa, että laitteessa on riittävä määrä näytettä.