Valikko Sulje

Deepbluen Korononan pikatesti nenästä 1 kpl

4,33  sis. ALV 24% (3,49  ALV0%)

Deepblue-antigeenipikatesti  on nopea ja helppokäyttöinen nenätesti Koronainfektion määrittämiseen.

Deepblue-koronatestillä voi testata sekä oireisia että oireettomia infektioita.

 • Myyntierä: 1 kpl
 • Pyydä tarjous min. 500 kpl: n eristä: tilaukset@triola.fi
 • Nenätestien osalta päiväykset ovat voimassa tammikuuhun 2024.

Käyttötarkoitus

Tätä tuotetta käytetään SARS-CoV-2-antigeenien in vitro -menetelmällä suoritettavaan kvalitatiiviseen määritykseen nenänäytetikusta. Testisarja on tarkoitettu uuden koronavirusinfektion nopeana testimenetelmänä kouluttamattoman maallikon henkilökohtaiseen käyttöön. Älä kuitenkaan tee lääketieteellistä hoitoa koskevaa päätöstä ottamatta yhteyttä lääkäriin.

Soveltuu yli 15-vuotiaille käyttäjille. Alle 15-vuotiaat käyttäjät tulee testata aikuisten avustuksella. Testisarjalla voidaan testata sekä oireisia että oireettomia infektioita.

 

[Varoitukset ja varotoimet]

 1. Lue ohjeet huolellisesti ennen testisarjan käyttämistä ja noudata reaktioaikaa tiukasti. Jos et noudata ohjeita, saat epätarkkoja tuloksia.
 2. Suojaa kosteudelta, älä avaa alumiinifoliopussia ennen kuin testi voidaan suorittaa. Älä käytä testilaitetta, jos pussi on vaurioitunut tai sen sinetti on rikkoutunut.
 3. Käytä testi sen voimassaoloaikana.
 4. Anna kaikkien reagenssien ja testinäytteiden lämmetä huoneenlämpötilaan (15–30 °C) ennen käyttöä.
 5. Älä vaihda tämän sarjan osia toisen sarjan osiin.
 6. Älä laimenna näytettä testin aikana, muuten saatat saada epätarkkoja tuloksia.
 7. Testisarja on ehdottomasti säilytettävä tässä käyttöohjeessa mainituissa olosuhteissa. Älä säilytä pakkausta pakkasessa.
 8. Testimenetelmiä ja tuloksia on tulkittava tiukasti tämän ohjeen mukaisesti.
 9. Jos näytteen SARS-CoV-2-antigeenitiitteri alittaa tämän sarjan vähimmäishavaitsemisrajan, testisarja saattaa tuottaa negatiivisia tuloksia.
 10. Uuttoreagenssi on pakattu yksitellen, eränumeroa, viimeistä käyttöpäivää ja muita tietoja ei voida merkitä erikseen, koska tilaa on rajoitetusti, mutta nämä tiedot ovat yhdenmukaiset vastaavan testisarjan kanssa.
 11. Deepbluen antigeenitesti on yhtä herkkä koronaviruksen brittimuunnoksen, brasilialaisen muunnoksen ja eteläafrikkalaisen muunnoksen suhteen.

 

 

[Säilytysolosuhteet ja voimassaoloaika]

4–30 °C:n lämpötilassa säilytettynä se on voimassa 24 kuukautta.

Kun alumiinifoliopussi on avattu, testilaite on käytettävä mahdollisimman pian ja viimeistään tunnin kuluessa (15–30 °C, kosteus ≤80 %).

 

[Näytteen kuljettaminen säilyttäminen]

Juuri otetut näytteet on käsiteltävä mahdollisimman pian.  Käsittely on suoritettava viimeistään tunnin kuluttua näytteen ottamisesta.Käsiteltyjä näytteitä voidaan säilyttää 2–8 °C:n lämpötilassa enintään 24 tuntia.